I dag blir Skandiabanken til Sbanken

23275462_10155856131241350_1835227984180943315_o.jpg

This blog post is an excerpt from the offical press release (in Norwegian)

Skandiabanken skifter i dag navn til Sbanken. Navnebyttet setter endelig punktum i løsrivelsen fra svenske Skandia. Navnet Sbanken understreker målet om å gjøre bank enda enklere.

«Dette er en stor dag for oss. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle banken sammen med kundene, og jeg lover at vi skal gjøre det enda bedre og enklere å være kunde hos oss»

-Magnar Øyhovden -Daglig leder Sbanken ASA

Med nytt navn og ny profil kommer også nye satsningsområder. Sbanken har som ambisjon å få de mest fornøyde bankkundene også i bedriftsmarkedet, og skal styrke rollen som en ledende aktør innen kundefokusert rådgivning og privat sparing. De høye ambisjonene opprettholdes på utlån, hvor målet er en årlig vekst på 10%.

Banken endrer ikke grunnkonseptet som en kundefokusert digital bank, og skal fortsatt utfordre i bransjen gjennom åpenhet, enkelhet og gebyrfrie tjenester.

«Vi skal fortsatt være den samme banken, men vi må tørre å tenke nytt for å ha de mest fornøyde kundene også i framtiden. Navneendringen og nytt design er et første steg, og framover skal vi lansere flere tjenester som skal gjøre det enda enklere for kundene våre å ta smarte økonomiske valg.

Vi har stor tro på samarbeid med eksterne miljøer som kan bidra med sine ideer og løsninger. Allerede før jul åpner vi for at andre kan koble seg på våre API’er. Vi skal ta posisjonen som den ledende digitale banken i Norge, både på sikkerhet og kundeopplevelse. Da må vi få med oss de flinkeste folkene, både som ansatte og samarbeidspartnere.»

-Johnny Anderson – Leder Konseptutvikling Sbanken

Leave a Reply

Your email address will not be published.